Vrei sa aflii mai multe despre
Fertilizare ?

Ca urmare a evenimentelor din ultima perioada (virusul covid-19) independente de noi, am luat decizia de a reprograma evenimentul pentru o data viitoare.
Multumim pentru intelegere!

Formular Istoric Medical FIV

Principala preocupare a Dr. Ioannidis este personalizarea terapiilor, de aceea este necesar sa furnizati cat mai multe informatii despre istoricul dumneavoastra medical, cum ar fi: examene hormonale, salpingografie, analiza de sperma, rapoarte medicale sau DVD-uri chirurgicale (laparoscopie, histeroscopie) si rapoarte medicale sau embrioni din ciclurile FIV anterioare.

Medic ginecolog specializat în reproducerea asistată, coordonator științific.
_n

Luminița Constantin Tsakoniati

Fertility Coaching IVF

Harta evenimentului!

Intrebari frecvente

Este placerea noastra sa va ajutam in continuare. Va rugam sa ne sunati pentru orice intrebari suplimentare pe care le puteti avea:

va raspunde cineva in limba romana!

Ganduri de la pacienti!

7 thoughts on “Evenimente”

 1. In drum spre Atena ne gândeam oare cum o decurge prima întâlnire cu domnul doctor Ioannidis Georgias de la Spitalul Mitera…..Aveam emoții, neliniști și multe întrebări, temeri. Dar toate acestea au dispărut de când Lumi ne a poftit cu multa căldură la dânsul in cabinet. Îmi amintesc că am simțit căldură, empatie, omenie, încredere maxima că putem muta munții din loc pentru a ne împlini visul sa devenim părinți. Ne a ascultat povestea cu mare interes, s a uitat minuțios pe toate investigațiile medicale pe care le făcusem și împreună am decis care sunt pașii de urmat care sa ne ajute să ne împlinim visul. Ne a explicat realist care sunt șansele și alternativele și ne a ajutat sa luam cele mai bune decizii. A dat dovada de o maxima implicare, ne a oferit servicii personalizate de o înaltă calitate, consultațiile și procedurile realizandu le cu mult profesionalism, grija, atenție. Abordarea super profesionistă mi a creat un sentiment plăcut, de siguranță și încredere. Am simțit că înainte de profesia sa de medic, e un om cu calități speciale care inspiră încredere și putere pentru a duce cumplita lupta împotriva infertilității. Pune multa pasiune, omenie, tenacitate, dedicare, empatie, răbdare atunci când vorbește cu pacientii, răspunde tuturor întrebărilor, chiar daca unele par absurde, nu te lasă să părăsești cabinetul fara să deții toate informațiile care îți sunt necesare. Ce ar mai fi de adaugat….visul nostru de a deveni părinți e tot mai aproape datorita acestui medic, de un profesionalism desăvârșit, dedicat meseriei pe care o practica. Chiar și de la distanță ne sustine medical și emoțional și avem încredere că alături de aceasta echipă de profesioniști, Ioannidis și Lumi în viitor ne vom tine minunea in brațe și vom sărbători cândva împreună succesul nostru. Mii de mulțumiri și să aduceți cat mai multe bucurii în viețile oamenilor incercati de aceasta suferința provocată de infertilitate. Ionela și Radu Mihai

  1. Dl. Dr. Ioannidis m-a impresionat de la prima consultație. I-am admirat răbdarea cu care a parcurs dosarul meu medical, dialogul deschis pe care l-am avut cu dansul cat si faptul ca nu m-a grabit in niciun fel, mi-a răspuns la toate întrebările si cel mai important mi-a oferit incredere.
   Ii voi multumi toata viata ca m-a ajutat sa devin o viitoare mama!

 2. Nu am cuvinte pentru a putea multumi acestor oameni Luminita si dl. Ioannidis. Am facut 2 fertilizari in Cehia fara rezultat unde am vorbit mereu cu alt dr. Aici de cand am ajuns dl. Ioannidis s-a ocupat de tot si acum imi tin in brate fetita de 1 an. Nu pot sa va spun cate drumuri am facut in Atena, dar increderea pe care o ofera aceasta echipa nu o gasesti niciunde. Multa bafta si mii de multumiri. Respect! Nadia si Remus

 3. Am pornit în călătoria spre Atena cu speranța că de data aceasta totul va fi bine. Și a fost… Am găsit aici, la Mitera, niște oameni minunați și dedicați meseriei, dl dr Ioannidis și Luminița, care ne-au ajutat și urmeaza ca visul nostru, de a deveni părinți, sa devina realitate. OAMENI, pentru ca înainte de toate i-am simțit oameni, care ne-au oferit încrederea și siguranță de care aveam nevoie.
  A fost prima data când nu m-am simțit grăbită, când dosarul nostru a fost analizat cu atenție și când mi s-a răspuns la toate intrebarile, chiar și cele mai banale. Va mulțumim pentru tot și va dorim sa aduceți cât mai multe bucurii celor care se confrunta cu infertilitatea.

 4. Nu pot începe decât prin a mulțumi din suflet echipei de la Mitera, condusa dr Ioannidis, un doctor excepțional și un om minunat.
  Încă de la prima consultație dr Ioannidis și Luminița ne-au redat speranța de a putea avea copii prin entuziasmul și dorința lor sincera de a ne ajuta. Mai avem foarte puțin, aprox 2 săptămâni, pana când ne vom cunoaște minunea ce va apărea în viata noastră cu ajutorul echipei de la Mitera. Speram ca și alte familii să-și îndeplinească visul. Recomandam cu căldură și cu multa încredere echipa Mitera condusa de dr. Ioannidis și Luminita.

 5. Ajunsesem în punctul în care credeam ca mie nu o sa mi se întample, dar Dumnezeu mi-a scos în cale acesti oameni minunati care m-au ajutat sa îmi împlinesc visul de a fi MAMA.
  Dl dr Ioannidis mi-a inspirat încredere din ziua în care l-am cunoscut, este un medic de un profesionalism desăvârșit, extrem de meticulos, iar tot ceea ce face, face din suflet. RESPECT!
  Multumesc din tot sufletul Luminiței, o persoană supeeer, care a fost alături de mine tot timpul.
  Vă sunt recunoscători pe viață!!

 6. Cosmina Elena

  Buna seara numele meu este Cosmina am 33 de ani încerc sa rămân insarcinata de 10 ani .Am facut 3 fertilizări toate 3 negative având hidrosalpinx sunt la a 2 căsătorie și ne dorim un Bebeluș va rog din suflet sa ne ajutati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *