Laboratorul de Embriologie

Laboratorul de Embriologie al Unității de Embriogeneză HYGEIA IVF este cel mai avansat laborator din Grecia și unul dintre cele mai bune din lume.

Înalt specializați cu mulți ani de experiență, embriologi, echipamente tehnologice de ultimă generație, funcționare bazată pe cele mai stricte standarde de siguranță în vigoare la nivel mondial, fac din Unitatea de Embriogeneză HYGEIA IVF, cea mai de încredere alegere a fiecărui cuplu infertil.

Tehnologia time-lapse

Sistemele time-lapse constau din incubatoare specializate în care sunt integrate camere speciale de microscop digital. Embrionii sunt fotografiați la fiecare 5-10 minute și aceste fotografii sunt sintetizate în videoclipuri folosind un software special. În acest fel, avem acum informații despre dezvoltarea continuă a embrionilor pe tot parcursul șederii lor în laborator. Și toate acestea fără a fi nevoie să se îndepărteze o clipă de incubator. Embrionii rămân constant în mediul optim al incubatorului, evitându-se astfel expunerea lor nedorită la condiții externe neideale.

Înregistrarea video în timp real a embrionilor, așa cum sunt dezvoltați în laborator, combinată cu software avansat și cantitatea mare de date rezultate din sistemele time-lapse, deschide un nou orizont de posibilități. Combinația de time-lapse cu sisteme inteligente de inteligență artificială (inteligență artificială, AI), pe care le avem în laboratorul embriologic al Unității de Embriogeneză FIV SĂNĂTATE, prezic cu mare precizie care embrioni vor duce la o sarcină de succes și sunt de așteptat să crească rate de succes şi mai mult.aducerea laboratorului de embriologie în noua eră a automatizării. Time-lapse este, de asemenea, un instrument de cercetare foarte util, oferind noi informații despre procesele celulare fetale, care până acum erau necunoscute oamenilor de știință în reproducere.

Sistem de ventilație Life Aire IVF - Unic în Grecia

Puritatea aerului din Laboratorul de Embriologie este crucială pentru dezvoltarea optimă a embrionilor în timpul cultivării lor. Este esențial ca mediul de laborator să fie lipsit de microorganisme dăunătoare, substanțe volatile și microparticule.

Laboratorul de embrioni al noii Unități a instalat recent primul din Europa și unul dintre puținele din lume, sistem de purificare a aerului LifeAire IVF de ultimă generație, care neutralizează până la 99,99% dintre contaminanți și s-a dovedit clinic că îmbunătățește ratele de succes. cu până la 14,9% din fertilizarea in vitro. În special, filtrele avansate ale sistemului LifeAire IVF distrug agenții patogeni embriotoxici din aer și captează până la 99,99% din poluanții chimici biologici și de mediu, precum și virușii, inclusiv coronavirusul, asigurând complet dezvoltarea embrionilor. Este primul sistem din Europa și unul dintre puținele din lume în prezent.

Sistem de urmărire și identificare RIWitness

Urmărirea și identificarea eficientă a ovulelor, spermatozoizilor și embrionilor cu pacienții unici respectivi în toate etapele procesului de FIV este o condiție prealabilă, acum legal. Sistemul electronic RIWitness, folosind tehnologia RIFD, asigura pas cu pas corectitudinea procedurilor si asigura siguranta absoluta, transparenta si mai ales increderea pacientilor nostri.

Sistem de monitorizare a stării de laborator pentru jurnal și pază

Stabilitatea condițiilor laboratorului de Embriologie se realizează prin înregistrarea continuă în timp real a tuturor parametrilor critici prin sistemul de monitorizare „LogandGuard”. Cu acest sistem avem o înregistrare continuă 24/7 a tuturor condițiilor critice de laborator (temperatura incubatoarelor, frigiderelor, încăperilor, pH-ul lichidelor de cultură, nivelurile de gaze CO 2 și N 2 din interiorul incubatoarelor, nivelurile de azot lichid din recipientele de depozitare genitală din Crioconservarea Bancii).

Sistem inovator de inteligență artificială IVFVision.ai

Cu Sistemul Inovator de Inteligență Artificială IVFVision.ai, al laboratorului de embriologie, se determină cu precizie alegerea celui mai potrivit embrion pentru transferul de embrioni, crescând astfel probabilitatea de sarcină în cuplurile infertile.

Sistemul IVFVision.ai, folosind inteligența artificială și imagistica computerizată de ultimă generație, analizează morfologia imaginilor de blastocist ( în special o imagine de embrion vechi de 5 zile ) prin procesarea unor volume mari de date care sunt imposibile pentru mintea umană. să gestioneze.tocmai acele blastociste care au cel mai mare șanse de a fi implantate, precum și cele care sunt mai potrivite pentru crioconservare.

Banca congelatorului

Unitatea de Embriogeneză FIV HYGEIA dispune de o Bancă de Congelare specializată, cu licență oficială de la Autoritatea Națională pentru Reproducere Asistată Medical.
Banca este situată în sediul Unității și îndeplinește standardele înalte și toate regulile de securitate. Banca dispune de un sistem electronic avansat de monitorizare 24 de ore din 24 a nivelului de azot lichid din recipientele de depozitare a organelor genitale, precum și de acces strict limitat personalului autorizat, oferind un mediu complet sigur pentru depozitarea embrionilor, ovulelor și spermei congelate.